TOP

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ -πρόγραμμα

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Μετά την επανέναρξη των δια ζώσης μαθημάτων σας κοινοποιούμε νέο πρόγραμμα με ώρες γονέων και κηδεμόνων.

Επειδή παραμένει απαγορευτική η προσέλευση στο σχολείο  όλων εκείνων που δεν είναι  διδάσκοντες και διδασκόμενοι, σύμφωνα με τις οδηγίες λόγω κοροναϊού, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 25310 24700 τις ώρες που έχει δηλώσει κάθε εκπαιδευτικός ,προκειμένου  να ενημερωθείτε για το παιδί σας. Παρακαλούμε να είναι σύντομη η επικοινωνία για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς και κηδεμόνες.

Σε εξαιρετική περίπτωση μόνο μπορείτε να προσέλθετε στο σχολείο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με την Γραμματεία στο 25310 22600

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ
(σημειώνονται με  X  και γκρίζο χρώμα)

και συγχρόνως το πρόγραμμα του σχολείου.

x2scrap

ΩΡΕΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1-2-2021

TOP

Άδικος χαμός αγαπημένης συμμαθήτριας και μαθήτριας

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής εκφράζουμε τον βαθύ μας πόνο για τον άδικο χαμό της αγαπημένης μας συμμαθήτριας και μαθήτριας της Τρίτης τάξης, Ευδοκίας Διμπέλα.
Ευχόμαστε από καρδιάς ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και η οικογένειά της να βρει παρηγοριά, δύναμη και υπομονή…
Ευδοκία μας, θα σε θυμόμαστε έτσι όπως ήσουν, το ζωντανό, δυναμικό, «πληθωρικό» κορίτσι που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε. Θα μας λείψεις.
Καλό ταξίδι!

TOP

Χριστουγεννιάτικες ευχές

καρτα

TOP

Πρόγραμμα ΣΔΕΥ ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το πρόγραμμα ΣΔΕΥ ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής:

Πρόγραμμα-σχολείων_ΣΔΕΥ-ΕΕΕΕΚ-ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΝΕΟ

TOP

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας

             Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!

           Διαφορετική και πρωτόγνωρη ήταν φέτος και η σχολική γιορτή για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, πάντα στο πλαίσιο των υγειονομικών διατάξεων λόγω κορονοϊού.

Αφιέρωμα στις σελίδες της Ιστορίας του ηρωικού έπους του ΄40 με οπτικοακουστικό υλικό, εκπαιδευτικά διαδραστικά παιχνίδια και ευφάνταστες όπως πάντα δραστηριότητες από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, παρουσιάστηκαν σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Επιπλέον, ορίστηκαν η Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες για τη φετινή σχολική χρονιά, οι οποίοι θα παραστούν σε όσες επετειακές εκδηλώσεις επιτρέψουν τα Πρωτόκολλα. Τη σημαία παρέδωσε ο Διευθυντής στο Αίθριο του σχολείου, παρουσία μόνο 5 καθηγητών και του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου. Στους μαθητές που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος διανεμήθηκαν τα Αριστεία και τα Βραβεία τους καθώς και Έπαινοι προσωπικής βελτίωσης, όλα αυτά σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Οι γιορταστικές εκδηλώσεις διήρκεσαν 2 διδακτικές ώρες και έκλεισαν με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλαν ταυτόχρονα όλοι οι μαθητές μέσα από τα τμήματά τους, κι αυτό πρωτόγνωρο!!

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στην πατρίδα μας, Χρόνια Πολλά σε όλους, με Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία! Ποτέ πια φασισμός. Και του χρόνου…

DSC08106 ???????????????????????????????
??????????????????????????????? DSC08116
DSC08120 DSC08124
DSC08125 DSC08119
TOP

ΦΕΚ – Λειτουργία σχολικών μονάδων 2020 – 2021 / Μέτρα αποφυγής διάδοσης COVID-19

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως (ΦΕΚ) με πληροφορίες  που σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και με μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID – 19, για το σχολικό έτος 2020 – 2021:

 

ΦΕΚ-4810_31-10-2020-τΒ-Λειτουργία-εκπαιδευτικών-μονάδων-Αθμιας-Βθμιας-Εκπαίδευσης-και-μέτρα-αποφυγής-COVID19

 

TOP

Απόφαση Αναστολής λειτουργίας του Α3

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ
3ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
14ης ΜΑΪΟΥ ΤΕΡΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ 69100
Tηλέφωνο: 2531022600
Fax: 2531022260 Email: mail@3gym-komot.rod.sch.gr
Σχολικό έτος: 2020-2021
Ημερομηνία: 21/10/2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες Σύμφωνα με τη «Γνώμη για αναστολή λειτουργίας τμήματος/τμημάτων/σχολικής μονάδας λόγω κρούσματος COVID 19» της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, και την απόφαση της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, αρ.πρωτ. φ.25.3/4452/21-10-2020 με θέμα «Αναστολή λειτουργίας του τμήματος Α3 του Γυμνασίου Κομοτηνής από 22/10/2020 έως 30/10/2020 λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19» αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α3 από 22 Οκτωβρίου 2020 έως 30 Οκτωβρίου 2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID 19, σχετιζόμενο με το τμήμα. Τα μαθήματα του τμήματος από μεθαύριο θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.Τα μαθήματα στα υπόλοιπα τμήματα ( λόγω καραντίνας των εκπαιδευτικών του τμήματος) θα γίνονται με τροποποιημένο πρόγραμμα . Παρακαλούμε θερμά να μην επιβαρύνετε το τηλεφωνικό κέντρο του σχολείου ή τους εκπαιδευτικούς με «αδιάκριτα» τηλεφωνήματα ως προς την ταυτότητα του κρούσματος, την οποία το σχολείο, τουλάχιστον, θα διαφυλάξει. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το σχολείο σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, Δ/νση Υγείας και Δήμο Κομοτηνής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών του σχολείου.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΠΕ03-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας κοινοποιούμε την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Α3 τμήματος του σχολείου μας.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τμήματος Α3 του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής

TOP

Βασικοί κανόνες λειτουργίας για το γυμνάσιο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με βασικούς κανόνες λειτουργίας του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2020 -2021.

Τι ισχύει για το γυμνάσιο -Ενημέρωση 2020-21

 

TOP

Μαθητικές Κοινότητες

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες για τις σχολικές μαθητικές κοινότητες και τη νομοθεσία που τις διέπει:

Διεξαγωγή ψηφοφορίας για την εκλογή των μαθητικών κοινοτήτων για το 2020

TOP

Ενημέρωση έναρξης λειτουργίας ΕΔΕΑΥ – Πρόγραμμα ΣΔΕΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ενημερωτικό σχετικά με την Έναρξη λειτουργίας της «Επιτροπής Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης» («ΕΔΕΑΥ») για το σχ. έτος 2020-21:

Ενημέρωση έναρξης λειτουργίας ΕΔΕΑΥ 2020-21

 

 

Ενώ, στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις μέρες παρουσίας Ψυχολόγου και Κοινωνικής Λειτουργού στο σχολείο μας:

Πρόγραμμα-σχολείων_ΣΔΕΥ-ΕΕΕΕΚ-ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-2020-21