ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

            Αυτή η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της .Μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά, λίγο καλύτερη ωστόσο από τις δυο προηγούμενες, με μαθητές που παρά τις δυσκολίες  επέστρεψαν  στο σχολικό περιβάλλον, στους φίλους, στους καθηγητές και στα μαθήματα που στερήθηκαν σε μεγάλο βαθμό λόγω πανδημίας.

            Το ΔΣ του συλλόγου γονέων προσπαθήσαμε παρά την έλλειψη πόρων, να κάνουμε μια καταγραφή των προβλημάτων του σχολείου, να υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε την κάλυψη ελλείψεων και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση κάποιων δράσεων για την τρέχουσα χρονιά αλλά και τον σχεδιασμό νέων  για την επόμενη.

            Έτσι προσφέραμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για το καλό της νέας χρονιάς βασιλοπιτάκια, που θελήσαμε να προμηθευτούμε από επαγγελματίες μέλη μας και κληρώσαμε για τον τυχερό μαθητή κάθε τμήματος κουπόνι προβολής ταινίας για 4 άτομα.

             Συνεργαστήκαμε με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την συμμετοχή της σχολικής μονάδας στον σχολικό μαραθώνιο “Πάμε ανακύκλωση” του Δήμου Κομοτηνής/followgreen (είμαστε λίγο πίσω σε πόντους) στα πλαίσια του οποίου τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και μπαταριών.

            Ακολούθως τιμώντας την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, κληρώσαμε σε κάθε τμήμα από ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Δράση που αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε και τις επόμενες χρονιές στηρίζοντας ταυτόχρονα τα βιβλιοπωλεία της πόλης.

            Στο κλείσιμο  της χρονιάς προγραμματίζουμε την καθιερωμένη φωτογράφηση  όλων των τμημάτων κάθε τάξης αλλά και μια όμορφη γιορτή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ τάξης. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

            Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς και τη δική σας στήριξη με την καταβολή των συνδρομών που αποτελούν και τα μοναδικά μας έσοδα. Οι σχετικές αποδείξεις όσων ανταποκρίθηκαν έχουν δοθεί  στους μαθητές. Αν έχετε κάποια απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

            Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ. Αν στο σχολείο φοιτούν 2 ή περισσότερα παιδιά μιας οικογένειας η συνδρομή είναι 20. Θερμή παράκληση προς όσους το αμέλησαν  να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα αυτή ακόμη και τώρα. Ειδικά για τους μαθητές της Γ τάξης κάτι τέτοιο κρίνεται αναγκαίο καθώς η υλοποίηση γιορτής αποφοίτησης και αναμνηστικής φωτογράφησης έχει υψηλό κόστος ακόμη και με συντηρητικό σχεδιασμό.

            Με την ευκαιρία και επειδή ο σύλλογος θέλει να δείχνει και έμπρακτα την στήριξή του στα μέλη της μεγάλης μας οικογένειας, καλούμε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μας γνωστοποιήσουν τον τομέα δραστηριότητάς τους και να μας στείλουν τα στοιχεία τους ώστε το ΔΣ να απευθύνεται πρωτίστως σε αυτούς για προσφορές, αγορές, παροχή υπηρεσιών κλπ όταν αυτό απαιτείται.

            Σας υπενθυμίζουμε ότι για την γρήγορη και άμεση ενημέρωσή σας μπορείτε να γίνετε μέλη της ομάδας μας στο facebook : Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 3ου γυμνασίου Κομοτηνής. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου syllogos3gymkom@yahoo.com όπως και  όπως και στο παρακάτω τηλέφωνο: Ευθυμία Κορέα (Πρόεδρος) 6945170611. Μη ξεχνάτε βέβαια να επισκέπτεστε την ενημερωμένη ιστοσελίδα του σχολείου https://3gym-komot.rod.sch.gr

                                                                                                            Κομοτηνή 16 Μαίου 2022

                                                                                                                        Για το ΔΣ

                                                                                                                        Η πρόεδρος

                                                                                                                    Ευθυμία Κορέα