Ένας αποχαιρετισμός εκ μέρους της Ζωής ,μέλους του 15μελούς, πριν τις εξετάσεις, που ανακοινώθηκε σε όλα τα παιδιά από την ίδια.

Γεια σας παιδιά
Θέλουμε να σας πούμε λίγα λόγια για κάθε μια από τις 3 τάξεις.
Αρχικά ,να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την 3η Τάξη για τις πανέμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί σα συμμαθητές/τριες,χωρίς βέβαια να παραλείπουμε κάποιες άσχημες διότι μέσα από λάθη μαθαίνουμε.Υπήρχαν στεναχώριες, τσακωμοί και άλλα πολλά. Πιστεύουμε όμως ότι είμαστε πια μεγάλοι για να καταλάβουμε τι κάνουμε σωστά και τι λάθος ,αν και δεν το παραδεχόμαστε αρκετές φορές.
Θα περάσω, λοιπόν, στην 2η Τάξη και θα τονίσω πόσο τυχερή είστε που θα μείνετε στο σχολείο μας ακόμη μια χρονιά και πως δεν πρέπει να το αμφισβητείτε με τίποτε αυτό.Καλύτερα όμως θα το καταλάβετε του χρόνου όταν θα έρθετε στην θέση να αποφοιτήσετε από το Γυμνάσιο ,’ωστε να συνεχίσετε στο Λύκειο : να αποχωριστείτε τους αγαπημένους σας φίλους και καθηγητές και να κάνετε μια νέα αρχή!
Τέλος για την 1η Τάξη δεν θα πω πολλά.Τώρα αρχίσατε αυτό το ταξίδι στο Γυμνάσιο και επειδή ξέρω πως πολλοί από εσάς θα λέτε πόσο τυχεροί ήμασταν εμείς που δεν γράψαμε τις 2 προηγούμενες σχολικές χρονιές , κάνετε λάθος .Θα προετοιμαστείτε καλύτερα κα θα μάθετε πολλά μέσα από την διαδικασία των εξετάσεων.Να είστε χαρούμενοι που ήρθατε στο 3ο Γυμνάσιο με τους υπέροχους εκπαιδευτικούς που έχει ,οι οποίοι μας βοηθούν να εξελιχθούμε σε πολλά ,όπως βέβαια θα έχετε ήδη καταλάβει και αν όχι θα το καταλάβετε στην πορεία , και θα δεθείτε με αυτούς όπως δεθήκαμε και εμείς . Καλό διάβασμα, καλή επιτυχία και με καλά αποτελέσματα σε όλους.