ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ (Νοέμβριος 2022)

ήμασταν κι εμείς εκεί!!

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην πλατεία Ειρήνης πραγματοποιήθηκε η πολιτιστική δράση με τίτλο “Κομοτηνή : όλη η πόλη ένας κύκλος στην οποία μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας έγιναν ένας κύκλος με 1200 ακόμα συμπολίτες μας και χόρεψαν τον ζωναράδικο.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα TaleofXCities  το οποίο διοργανώθηκε από το Goethe-InstituteThessaloniki, σε συνεργασία με την ArtBoxCreativeArtsManagement και το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Στη δράση αυτή συμμετείχαν Πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητές σχολείων, φοιτητές του ΣΕΦΑΑ, του ΔΠΘ, καθώς και όσοι επιθυμούσαν να χορέψουν. Μαθητές του σχολείου μας με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των εικαστικών   φιλοτέχνησαν μια αφίσα, η οποία μαζί με άλλες στόλισαν το κέντρο της πλατείας.

Συνολικά, είχαν μια εξαιρετική παρουσία, αφού χόρεψαν με ενθουσιασμό  και στο τέλος της δράσης εξέφρασαν τα όμορφα συναισθήματα που αποκόμισαν από αυτήν τους  την εμπειρία.

Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί τους μαθητές/τριες του και τους γονείς τους, που αφιέρωσαν το πρωινό της Κυριακής τους στη  συμμετοχή και εκπροσώπηση του σχολείου μας στην κοινωνία της Κομοτηνής, στη συγκεκριμένη πολιτιστική δράση.